MISIUNE, VIZIUNE, VALORI, STRATEGIE

Misiune, Viziune, Valori, Strategie
Definirea declaratiilor de misiune, viziune, valori si strategie a CAR IFN CFR Ramnicu Valcea au fost definite in 2013 in cadrul proiectului de asistenta tehnica finantat prin programul European JASMINE, de catre personalul executiv si de conducere al CAR pe parcursul sesiunilor de instruire organizate.

Misiunea CAR CFR IFN Rm. Valcea:
Intrajutorarea si educatia financiara a membrilor nostri pentru a-si satisface nevoile financiare si de dezvoltare, oferirea posibilitatii de integrare sociala si economica, de a se imprumuta cat si de a economisi responsabil.

Viziunea CAR IFN CFR RM. VALCEA:
Dorim sa devenim un partener important de integrare sociala si economica pentru membrii nostri atat in mediul urban cat si in mediul rural, deschisi cat mai mult catre comunitate, cu accent pe comunitatile marginalizate cu posibilitatea atragerii in randul nostru a micilor agricultori, mestesugari si mici intreprinzatori, cu acces limitat la resursele financiare.
Dorim sa devenim prin educatie financiara un vector de schimbare a comportamentului de economisire si utilizare responsabila a resurselor financiare in comunitatile in care activam.

VALORILE CAR IFN CFR RM. VALCEA – respect si tratament nediscriminatoriu, integritate, disciplina, implicare, profesionalism si flexibilitate pentru a raspunde rapid la nevoile membrilor nostri.

STRATEGIA CAR IFN CFR RM. VALCEA: Care este planul nostru de a deveni ceea ce vrem sa fim?
– Deschiderea de noi puncte de lucru in judetul Valcea;
– Atragerea de noi membrii din alte segmente de piata: mici intreprinzatori, mestesugari, agricultori, etc.;
– Educarea membrilor nostri in sensul de a economisi;
– Incheierea de parteneriate cu actori de pe piata judetului Valcea, care sa contribuie la educatia financiara a copiilor inca de la varste fragede, pentru a pune bazele unei educatii financiare responsabile.
– Atragerea, in randul organizatiei noastre, de tineri care in baza unor contracte de voluntariat se vor implica in identificarea si gasirea solutiilor pentru o sanatate financiara a membrilor CAR.